Főmenü
  • Ha szívesen olvasod cikkeinket légy a követőnk a Facebookon, az Instgramon, a Pinteresten, a Google+-on és a Twitteren is!
  • Megkezdődött a sürgősségi és baleseti gyermekellátás fejlesztése az országban.
  • A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetben, az új „H” épületben létrejön egy új MR központ.
  • Tartósan lélegeztetett osztály kialakítására került sor, ahol 6 db betegőrző monitor és 6 db lélegeztető gép beszerzésére volt szükség.

Koragyermekkori Evés-alvászavar Ambulancia kezdte meg működését

Evés-alvászavar ambulancia a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai részlegében

A Madarász utcai telephelyen újonnan kialakított Koragyermekkori Evés-alvászavar Ambulancia kezdte meg működését.

Az ambulancia megújult szemlélettel nyújt segítséget a csecsemők/kisgyermekek evés-alvás problémájában. A munkamódszer alapvetően belgyógyászati és pszichológiai jellegű komplex szakellátás, mely során a szervi okok kutatása kiegészül a lelki tényezők figyelembevételével.
Az ambulancia működési formája lehetőséget ad a csapatmunka megvalósítására, melyben  gyermekorvos, szülő-csecsemő konzulens, pszichológus, gyermekpszichiáter, csecsemő-gyermek szakápoló, dietetikus, egészségügyi operátor és egyéb szakemberek dolgoznak.
Az orvosi szakellátás mellett a pszichológiai hátterű problémák oldására konzultációt illetve pszichoterápiát javasolhatunk. Ennek érdekében fontosnak tartjuk a koragyermekkori lelki egészséggel – Infant Mental Health – foglalkozó szakemberekkel való kapcsolatfelvételt is.

A vizsgálatra három év alatti gyermeket várunk. A vizsgálathoz házi gyermekorvosi vagy egyéb gyermek szakorvosi beutaló szükséges.

Evés-alvászavar ambulancia a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai részlegében


Előjegyzés:

 

Hétköznap 10.00-12.00 között a  061 459 9100/1409 vagy 1237 melléken

 

 

Február 6. után 

Evés-alvászavar ambulancia a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai részlegébenH-K-Sz-P: 061 459 9100/1409 vagy 1237 mellék

Csütörtök: 06 1 450 3700/3702 mellék

 Close
Read more:
ablak
Probléma a légfrissítők körül

Az amerikai Környezetvédelmi Hivatal egyik vizsgálata alapján káros anyagok keletkezhetnek a légfrissítő spray-k alkotórészei és az ózon között...

lightning
Augusztus – a hónap érdekességei

Tudod-e? Augusztus, az év nyolcadik hónapja „fejedelmi hónap”: Augustus római császárról kapta a nevét. Még tart a nyári...

Close