Rólunk

Gyógyhírek Heim Pál Gyermekkórház logoja

 

Gyógyhírekminden, amit tudnod kell gyermeked egészségéről, betegségéről

a

Gyógyhírek egy gyermekgyógyászati, gyermekegészségügyi magazin

 

A Gyógyhírek – www.gyogyhirek.hu – Közép-Kelet Európa és Magyarország legnagyobb gyermekkórházának a Heim Pál Gyermekkórháznak gyermekegészségügyi portálja. Kórházunk 1996-ban indította útjára a szülők körében igen népszerű nyomtatott Gyógyhírek gyógyászati havilapot, amelyet megújítva, kórházunk honlapjáról átköltözve adaptálunk online felületre.

A gyogyhirek.hu – a Gyógyhírek online magazin 2015. május 1-én indult.

Mit kaphatsz a Gyógyhírektől?

Célul tűztük ki, hogy egészségügyi szakemberek – orvosok, diplomás ápolók, gyermekápolók, pszichológusok, gyógytornászok, dietetikusok, védőnők stb,- által írt cikkeken keresztül, hasznos segítséget kaphass ahhoz, hogy gyermekeid egészségét könnyebben megőrizd, a tüneteit felismerd és ha szükséges, időben fordulhassatok orvoshoz.
Fontos, hogy portálunkon olyan hiteles, szakmailag korrekt és hasznos információkat találj, amelyek segítenek neked gyermekeid egészségét érintő témákban 0-18 éves korig.

A gyogyhirek.hu nagy hangsúlyt fektet arra, hogy szakmailag megalapozott, gyakorlatban tevékenykedő szakértőink tollából folyamatosan olyan tartalmakat olvashass oldalunkon, melyek segítenek neked és a családodnak eligazodni az Interneten megtalálható információhalmazban.

Ne feledd, hogy az oldalunkon található cikkek segítik az online betegfelvilágosítást, a hiteles, szakmailag megalapozott információ szerzést, azonban nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot.

Szerkesztőség

 

 

Rólunk írta az EgészségKommandó, amikor megkaptuk a „Hiteles Egészségügyi Weboldal” minősítést:

Hiteles egészségügyi weboldal pecsét 2017

 

Több, a Gyógyhírek.hu-hoz hasonló – magas színvonalú, szakorvosok által írt tartalmakra és weboldalakra lenne szükségünk!
Gratulálunk ezúton is a Heim Pál Gyermekkórháznak a Gyógyhírek.hu gyermekegészségügyi portáljához és további hiteles egészségügyi kommunikációt kívánunk!”
EgészségKommandó

 

weboldal: www.gyogyhirek.hu
facebook: facebook.com/gyogyhirek


Close
Read previous post:
Gyöngyvirág
Ismerjük meg mérgező növényeinket! – Tavasz

Kerti virágok (Tavasz) Ismerkedjünk meg a szabadban található mérgező növényekkel, bogyókkal, gombákkal melyek mérgezések okozói lehetnek. Mottó: A...

Ne drogozz!
Drog a veszedelmes, de elkerülhető ellenség

Felismerés A drogfogyasztás tüneteinek felismeréséhez szeretnék segítséget nyújtani. A drogozás nem újszerű dolog. Magyarországon már az 1960 években...

Close