Rólunk

Gyógyhírek logója 2022

minden, amit tudnod kell gyermeked egészségéről, betegségéről

A Gyógyhírek – www.gyogyhirek.hu – Közép-Kelet Európa és Magyarország legnagyobb gyermekkórházának a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetének gyermekgyógyászati, gyermekegészségügyi portálja.

Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet logója

Kórházunk 1996-ban indította útjára a szülők körében igen népszerű nyomtatott Gyógyhírek gyógyászati havilapot, amelyet megújítva, kórházunk honlapjáról átköltözve adaptálunk online felületre.

A gyogyhirek.hu – a Gyógyhírek online magazin 2015. május 1-én indult.

Mit kaphatsz tőlünk, ha a Gyógyhírek gyermekgyógyászati magazin olvasója leszel?

Célul tűztük ki, hogy egészségügyi szakemberek – orvosok, diplomás ápolók, gyermekápolók, pszichológusok, gyógytornászok, dietetikusok, védőnők stb,- által írt cikkeken keresztül, hasznos segítséget kaphass ahhoz, hogy gyermekeid egészségét könnyebben megőrizd, a tüneteit felismerd és ha szükséges, időben fordulhassatok orvoshoz.
Fontos, hogy portálunkon olyan hiteles, szakmailag korrekt és hasznos információkat találj, amelyek segítenek neked gyermekeid egészségét érintő témákban 0-18 éves korig.

A gyogyhirek.hu nagy hangsúlyt fektet arra, hogy szakmailag megalapozott, gyakorlatban tevékenykedő szakértőink tollából folyamatosan olyan tartalmakat olvashass oldalunkon, melyek segítenek neked és a családodnak eligazodni az Interneten megtalálható információhalmazban.

Ne feledd, hogy az oldalunkon található cikkek segítik az online betegfelvilágosítást, a hiteles, szakmailag megalapozott információ szerzést, azonban nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot.

Szerkesztőség

Rólunk írta az EgészségKommandó, amikor megkaptuk a „Hiteles Egészségügyi Weboldal” minősítést:

Hiteles egészségügyi weboldal pecsét 2017

Több, a Gyógyhírek.hu-hoz hasonló – magas színvonalú, szakorvosok által írt tartalmakra és weboldalakra lenne szükségünk!
Gratulálunk ezúton is a Heim Pál Gyermekkórháznak a Gyógyhírek.hu gyermekegészségügyi portáljához és további hiteles egészségügyi kommunikációt kívánunk!”
EgészségKommandó

 

 

Kövess minket a közösségi médiában is!

Weboldal:   www.gyogyhirek.hu

Facebook:   facebook.com/gyogyhirek

Twitter:        twitter.com/gyogyhirek

Pinterest:     hu.pinterest.com/gyogyhirek

Instagram:   instagram.com/gyogyhirek