KórházSuli kiállítás

kórházsuli-en-kiallitas-2

„ÉN”– a KórházSuli program kiállítása

„Te és Én mások vagyunk ugyan, de sok dologban nagyon is hasonlítunk” – olvashatjuk a kiállítás katalógusában. A tavalyi „Fény” kiállítás sikerén felbuzdulva az idén a Heim Pál Gyermekkórházban gyógyuló gyerekek alkotásai mellett három fővárosi és négy vidéki kórház is küldött alkotásokat a budapesti Eötvös József Gimnáziumban megrendezett képzőművészeti kiállításra. Több mint kétszáz alkotás gyűlt össze a kórházakban gyógyuló beteg gyerekek, az eötvösös gimnazisták és Bag kisiskolásainak és ovisainak közreműködésével.

A következő linken megtekinthető kis film segítségével szeretnék kedvet csinálni a kiállítás megtekintésére: https://www.youtube.com/watch?v=IySQgzpDwCs, amely 2016. július elsején 17 órakor nyitja meg kapuit a nagyközönség számára a Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériában (1052. Bp. Deák F. u. 17.), és egész hónapban megtekinthető lesz.

A továbbiakban meséljenek a Heim Pál Gyermekkórházban gyógyuló gyerekek kiállításra készített képei:


Tóthné Almássy Monika

 « (Korábbi cikkek)Close
Read more:
heg
Lesz-e heg a műtét után?

A válasz röviden így szól: Igen, lesz. Műtét előtt szinte mindig felteszik a kérdést: „HogyanTovább

Gyomortükrözés

A gasztro-duodenoszkópia (azaz köznapi nevén gyomortükrözés) speciális vizsgálat a nyelőcső, a gyomornyálkahártya és a nyombélTovább

Close