MRI készülék

MRI1

Kérjük Ön is vállaljon szerepet az első gyerek MRI létesítésében adója 1 %-ának felajánlásával a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány javára.

Egyre nagyobb szerepet kapnak az MRI (mágneses rezonancia) készülékek a diagnosztikai vizsgálatokban.

Jelenleg Magyarországon nincs a gyermekek vizsgálatára specializálódott MRI készülék. Pedig a gyerekek és főleg a csecsemők vizsgálata nagyobb követelményeket támaszt a diagnosztikai készülékek és az azt működtető orvosok felé.
Erre a problémára keres megoldást a Heim Pál Gyermekkórház vezetése. Alapítványi támogatásokból egy új épületet és ebbe egy MRI készüléket kíván üzembe helyezni. Az egészségügyi államtitkár támogatásáról írt levelet a készülék befogadásáról, azaz ígérete szerint az MRI készülék működését finanszírozni fogják.
A Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány a használaton kívüli kazánház lebontását és a helyén egy 3 szintes épület megépítését vállalta fel. A bontás és építés költsége mintegy 600-700 millió forintba kerül. Ennek megvalósításához minden támogatásra és az SZJA 1 %-os felajánlásra szüksége van az Alapítványnak.
Kérjük Ön is vállaljon szerepet az első gyerek MRI létesítésében.

Segíts az információ terjesztésében. Oszd meg a cikket ismerőseiddel is!