Főmenü

Hiteles Egészségügyi Weboldal minősítést kapott a Gyógyhírek.hu

Hiteles Egészségügyi Weboldal Gyógyhírek

Utolsó frissítés:

 

Hiteles Egészségügyi Weboldal minősítést kapott a Gyógyhírek.hu
a Heim Pál Gyermekkórház online magazinja

.

.

.

.

Ha az Ön egészségéről lenne szó, melyik weboldalról tájékozódna inkább?

  • Egy olyan honlapról, ahol orvosok, szakemberek, nevüket vállalva, tudományos forrásokra hivatkozva, szakmai szervezetek támogatásával írnak a betegségekről, és azok kezeléséről.
  • Vagy inkább egy olyan oldalról, ahol nem tudjuk, hogy pontosan ki, mikor, milyen orvosi kutatásra, ajánlásra alapozva ír egészségügyi kérdésben, egy szakmailag el nem ismert eljárásnak, gyógymódnak szentelt honlapon.

Nem csak Ön, mi is az első oldalt választanánk!

Valljuk, hogy mind a betegek, mind az egészségügyben dolgozók érdeke, hogy az interneten fellelhető egészségügyi információ átláthatóbb legyen, mert az segíti a betegek hatékonyabb önmenedzselését, az egészségtudatosságot, és jelentős terhet és felelősséget vesz le az egészségügy válláról. Az EgészségKommandó az interneten fellelhető egészségügyi oldalakat egy az átláthatóságot és szakmaiságot vizsgáló, objektív szempontrendszerben értékeli, és azokat ajánlja laikus és szakmai
információszerzésre egyaránt , ezzel segítve elő, hogy előtérbe kerüljenek az értékes, hiteles egészségügyi weboldalak.

Ennek jegyében az EgészségKommandó szakemberei által létrehozott objektív szempontrendszer segítségével értékelték a Heim Pál Gyermekkórház által üzemeltetett

www.gyogyhirek.hu

weboldalt, és azt

Hiteles Egészségügyi Weboldalnak minősítették 2017-ben.

Hiteles egészségügyi weboldal pecsét 2017

Az Egészség Kommandó egy nonprofit projekt, melynek célja, hogy az internetet még hatékonyabban az egészségügy szolgálatába állítsa az online egészségügyi információ minőségének javításával. Ezt egy objektív, átláthatósági és szakmaisági szempontokra épülő értékelési rendszer alkalmazásával teszi, melynek segítségével a betegeknek hiteles egészségügyi oldalakat ajánl.

Hitelesített weboldalak listáját itt  találja.

Forrás: EgészségKommandó