Hiteles Egészségügyi Weboldal minősítést kapott a Gyógyhírek.hu

Hiteles Egészségügyi Weboldal Gyógyhírek

Hiteles Egészségügyi Weboldal minősítést kapott a Gyógyhírek.hu 
a Heim Pál Gyermekkórház online magazinja

.

.

.

.

Ha az Ön egészségéről lenne szó, melyik weboldalról tájékozódna inkább?

  • Egyedi honlapról, ahol az orvosok, a szakemberek, nevüket vállalva,  tudományos forrásokra hivatkozva, szakmai szervezetek támogatásával a betegségekről, és azok kezeléséről.
  • Vagy inkább egy olyan oldalról, ahol nem tudjuk, hogy pontosan ki, mikor, milyen orvosi kutatásra, ajánlásra alapozva ír egészségügyi kérdésben, egy szakmailag el nem ismert eljárásnak, gyógymódnak szentelt honlapon.

Nem csak Ön, mi is az első oldalt választanánk!

Valljuk, hogy mind a betegek, mind az egészségügyben dolgozók érdeke, hogy az interneten fellelhető egészségügyi információ átláthatóbb legyen, mert az segíti a betegek hatékonyabb önmenedzselését, az egészségtudatosságot, és jelentős terhet és felelősséget vesz le az egészségügy válláról. Az EgészségKommandó az interneten fellelhető egészségügyi oldalakat egy az átláthatóságot és szakmaiságot vizsgáló, objektív szempontrendszerben értékeli, és azokat ajánlja laikus és szakmai információszerzésre egyaránt, ezzel segítve elő, hogy előtérbe kerüljenek az értékes, hiteles egészségügyi weboldalak.

Ennek jegyében az EgészségKommandó szakemberei által létrehozott objektív szempontrendszer segítségével értékelték a Heim Pál Gyermekkórház által üzemeltetett

www.gyogyhirek.hu

weboldalt, és azt

Hiteles Egészségügyi Weboldalnak minősítették 2017-ben.

Hiteles egészségügyi weboldal pecsét 2017

A Hiteles Egészség-kommunikációért Egyesület célja, hogy javítson a magyar online, laikus és szakmai, egészségüggyel kapcsolatos kommunikáción.

Hitelesített weboldalak listáját itt találja.

Forrás: EgészségKommandó

Segíts az információ terjesztésében. Oszd meg a cikket ismerőseiddel is!