Gyógyszerre nincs mindig szükség, de gyógyulásba vetett hitre igen

vizsgálat GYÓGYSZERRE NINCS MINDIG SZÜKSÉG

„Gyógyszerre nincs mindig szükség, de gyógyulásba vetett hitre igen.” (Norman Cousins)

Ezzel a mottóval szeretném köszönteni Dr.Scheuring Noémit, aki most ünnepli a 60.születésnapját.
Talán a sors ajándéka, és egyben részemről a megtiszteltetés, hogy ebből a jeles alkalomból méltathatom az életútját, és a munkásságát. Nem töltöttünk el évtizedeket közösen a pályán, de az elmúlt hónapok is adtak annyi szép és hasznos élményt, tudást és szeretetet, amivel köszönteni és köszönni tudom őt.

Mellette megtanultuk, hogy nem csak a betegséget, de a beteget is gyógyítjuk. Scheuring főorvosnő mindig töretlen lelkesedéssel, nyitott szívvel, ugyanakkor szakmai alázattal és szaktudással fordul a betegek felé. Élő példa arra, hogy pozitív hozzáállással , szívvel-lélekkel gyógyítva, hogy kell megőrizni azt a pozitív életszemléletet, mely azon túl, hogy a beteg számára fél gyógyulást jelent, a saját szakmai kiégését is megelőzi. Nem csak betegeket gyógyít, mert mindig derűs jelenlétével, értő figyelemmel és hasznos szakmai tanácsokkal fordul a kollégái felé is.

A gyógyító munkából származó elégtétel mellett a család és az emberi kapcsolatok jelentik számára az örömforrást és a megelégedettséget. Továbbá remek csapatépítő. Az ambulancián felépített lelkes szakmai csoportnak ő a megálmodója, és a létrehozója.

DRSN portréTalán a sors ajándéka, hogy szinte a kerek születésnappal egy időben lát napvilágot az új projekt, mely szívügyünkké vált a kora gyermekkori evés-alvás ambulancián. Az Ausztráliából adaptált kutatás igaz, még próba üzemmódban van, de ilyen aktív hozzáállással mindenképpen elkönyvelhető a siker. Azt gondolom, méltóbb ajándékot nem kínálhatott volna az élet. Ebbe a kutatásba fektetett idő, energia és tudás visszaadott annyi pozitív jelzést, hogy minden alkalommal új erővel és kitartó érdeklődéssel végezzük a munkánkat. A kutatást, mely mögött a lelkes szakmai csapat áll, úgy építette fel Noémi, hogy csodálni és követni tudtuk.

Ahogy kolléganője nyilatkozott róla: „Amihez Noémi hozzányúl, arannyá változik”

Köszönjük, hogy aktív részesei lehettünk a szakmai utadnak, a kutatásnak. A céljaid eléréséhez kívánunk mindannyiunk nevében igaz szeretetet, kitartást és hitet. Köszönjük a munkádat, a személyiségedet, és azt, hogy méltó megalkotói lehetünk a kutatásnak.
Isten éltessen sokáig erőben, egészségben, szeretetben, békességben.

„Boldog az az ember, aki megelégszik azzal, ami az övé, és a munkát, a becsületes fáradozást az élet értékének tekinti.”
(Böjte Csaba)

Sófi-Ősz Veronika

Segíts az információ terjesztésében. Oszd meg a cikket ismerőseiddel is!