Kórházi barátságok

barátság-teddy

Hodoroga Máté vagyok 13 éves. 2002.11.15-én születtem. Féléves koromban Szegeden megoperáltak, de a műtétem nem volt sikeres. Azután felkerültem Pestre, ahol megoperáltak újra és az már sikerült.

Azóta Pestre járok a Heim Pál Gyermekkórházba.

2 éve megoperáltak ismét, azóta a jobb lábam jobb oldalán van egy csontkinövés.

2015.11.02-án jöttem vissza ide és mikor beléptem a kórház ajtaján ismerős arcokkal találkoztam. Akivel már 1 éve tartom a kapcsolatot az Balázs.

Balázzsal itt a kórházban ismerkedtem meg. Lepakoltunk után mentünk ismerkedni. Elsőnek a lány szobába mentünk és szerencsére egy jó közösség alakult ki. Sok jó fej lány volt, sokat beszélgettünk velük, egyszer-kétszer kihívtuk őket társasozni is.

Akivel jól összehaverkodtam az Olcsák Kitti. Nagyon sokat beszélgettem vele. Sok mindent megtudtam róla. Például azt, hogy ő is a lába miatt került be a kórházba. Elsőnek Jászapátira ment, aztán Jászberénybe, majd itt kötött ki Pesten a Heim Pál Kórházban. Kiderült, hogy meg kell műteni a térdét, mert két csont közé be volt szorulva az ínszalagja és azt emelték ki onnan, majd volt még egy műtéte, amire 2014-ben került sor, de akkor már a porcából véstek le. Most újra visszakerült, mert panaszkodott térdére, hogy fáj ismét neki és ő is gyógytornára jár, mint és mágneses kezelésre.

Itt a nővérkék nagyon rendesek és kedvesek velünk. Egy óvó néni is van a kórházban, aki gondoskodik arról, hogy ne unatkozzunk. Most éppen mivel karácsony közeleg, karácsonyfákat, rénszarvasokat készítettünk. Juhos-Kiss János tanár úr is nagyon kedves velünk, mert mindig hoz feladatokat, amiket együtt vagy önállóan kell elkészíteni. Segít is abban, hogy jegyet szerezzünk különböző tantárgyakból.

Hodoroga Máté és Olcsák Kitti


Olcsák Kitti

A hangulatom változik percről percre,
de a te irántad érzett szerelmem
nem változik egyről-kettőre.
Esik az eső mert messze vagy
süt a nap mikor mellettem vagy
hiányzol nagyon mert távol vagy tőlem
bebizonyítom neked, hogy nagyon hiányzol nekem.

Mikor úgy érzem, hogy mellettem vagy
csalódnom kell mert tudom, hogy távol vagy
ezzel a verssel csak annyit szeretnék mondani
nagyon jó volt téged megismerni
és továbbra is szenvedélyesen szeretni.

Segíts az információ terjesztésében. Oszd meg a cikket ismerőseiddel is!