Rólunk

Gyógyhírek Heim Pál Gyermekkórház logoja

Gyógyhírekminden, amit tudnod kell gyermeked egészségéről, betegségéről

a

Gyógyhírek egy gyermekgyógyászati, gyermek-egészségügyi magazin

A Gyógyhírek  www.gyogyhirek.hu Közép-kelet Európa és Magyarország legnagyobb gyermekkórházának a Heim Pál Gyermekkórháznak induló gyermek-egészségügyi portálja. Kórházunk 1996-ban útjára indította a szülők körében igen népszerű nyomtatott Gyógyhírek gyógyászati havilapot, amelyet most megújítva, kórházunk honlapjáról átköltözve adaptálunk online felületre.

Feladatunknak tekintjük, hogy egészségügyi szakemberek – orvosok, diplomás ápolók, gyermekápolók, pszichológusok, gyógytornászok, dietetikusok, védőnők stb,- által írt cikkeken keresztül a szülők hasznos segítséget kapjanak ahhoz, hogy gyermekeik egészségét megőrizzék, a tüneteket felismerjék és ha szükséges, időben forduljanak orvoshoz.

Fontosnak tartjuk, hogy hiteles és hasznos információkat, valamint segítséget nyújtsunk a szülőknek a gyermekük egészségét érintő témákban 0-18 éves korig.
A gyogyhirek.hu nagy hangsúlyt fektet arra, hogy szakmailag megalapozott, gyakorlatban tevékenykedő szakértőink segítségével folyamatosan olyan tartalmakat jelenítsen meg, melyek segítenek a családoknak eligazodni az Interneten megtalálható információhalmazban.

Szerkesztőség

weboldal: www.gyogyhirek.hu
facebook: facebook.com/gyogyhirek


Close