Éltető étkek – tudatos táplálkozás gyermekkorban
Az étkezés életünk nap, mint nap visszatérő eseménye, mely során nem csak az éhségünket csillapítjuk, hanem az elfogyasztott táplálékkal fedezzük szervezetünk energiaszükségletét. A különböző tápanyagok (fehérjék, zsírok, szénhidrátok, vitaminok, ásványianyagok) biztosítják bonyolult anyagcsere folyamataink fenntartását, szervezetünk zavartalan fejlődését, megújulását, munkavégző képességét, védettségét. A táplálkozás ugyanakkor veszélyeket is rejt magában, hiszen a nem megfelelően összeállított étrend számos betegség kialakulásában játszhat szerepet (pl. székrekedés, elhízás, magas vérnyomás, kóros vérzsírszint, az emésztőrendszer daganatos megbetegedései, cukorbetegség stb.). Enni mindannyian tudunk, de azt, hogy miből mennyit célszerű fogyasztanunk egészségünk megőrzéséhez, azt bizony meg kell tanulnunk. … Bővebben: Éltető étkek – tudatos táplálkozás gyermekkorban
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba