Főmenü

WaterWipes – A világ legtisztább törlőkendője Magyarországon is

WaterWipes - Soapberry Természetes Törlőkendő

Utolsó frissítés:

A VILÁG LEGTISZTÁBB TÖRLŐKENDŐJE MAGYARORSZÁGON IS.

PR cikk

 

A WaterWipes immáron 50 országban van jelen. A termék életre hívásában az alapító, Edward McCloskey kislányának, pelenka és egyéb káros anyagok okozta irritáló kiütése adták a fő motivációt.

Hosszantartó fejlesztések eredménynek köszönhetően jött létre a WaterWipes Babatörlőkendő. Később a Hölgyek számára készült WaterWipes kozmetikai kendő, s a most bemutatott szappanbogyó kivonattal ellátott kendő nagyobbacska gyermekek számára.

 

ALKU NÉLKÜL CSAK A LEGJOBBAT ÉS A LEGTISZTÁBBAT!

A legfontosabb feltétel, hogy a WaterWipes nem tartalmazhat semmilyen káros adalékanyagot. A Babatörlőkendő mentes tartósítószerektől, parfümanyagtoktól, parafinoktól és minden olyan anyagtól, melynek semmi keresni valója sincs a bőrön. Hiszen fontos tudni, hogy a bőrünkön keresztül nagy mennyiségű káros anyag juthat a testünkbe, különösen veszélyes ez egy kisbaba esetében, akinek sokkal érzékenyebb a bőre.

 

WaterWipes

A LEGJOBB MEGOLDÁS A PAMUT VATTA ÉS A LÁGY VÍZ!

 

A WaterWipes a legjobb megoldást kínálja a Babák érzékeny bőre számára. A WaterWipes Babatörlőkendő 99,9%-ban tiszta vizet tar- talmaz, mely egy speciális eljáráson megy keresztül. A víz mellett 0,1% Grapefruit mag olaj eszencia gondoskodik a bőr magas szintű ápolásáról. A legújabb Wipes, az előbbi két összetevőn kívül még szappanbogyó kivonatot is tartalmaz, mely kiválóan segíti a gyermekek arcának és bőrének tisztítást. Legyen szó maszatos pofiról vagy bármilyen szennyeződés eltávolításáról. A Hölgyeknek készült kozmetikai kendő pedig a víz és grapefruit olaj mellett Holt-tengeri ásványok értékes kivonatával segíti az arcbőr tisztítását és ápolását.

A WaterWipes az egyetlen törlőkendő, mely ajánlott a babák érzékeny bőrének ápolására. S külön büszkék vagyunk, hogy a WaterWipes szintén az egyetlen, mely akár allergiás vagy ekcémás bőrre is ajánlott.

Immáron országosan is beszerezhető a WaterWipes törlőkendő. Kiváló partnerünk a Mini Manó Babacentrum, valamint a Rossmann és az Auchan is többek között. További információért kérjük, látogasson el a www.waterwipes.hu weboldalra.

 

WaterWipes- Természetes Törlőkendő