WaterWipes törlőkendők már BIOLÓGIAILAG LEBOMLÓ összetevőkkel

WaterWipes törlőkendők

A WaterWipes törlőkendők immáron öt éve Magyarországon is töretlen népszerűségnek örvendenek.

Így már elmondhatjuk, hogy a világ több mint 50 országa mellett hazánkban is elérhető a jelenleg legtisztább törlőkendő, mely a legjobb választás a babák bőrének ápolására akár már a születés pillanatától. Természetesen nem csupán a csöppségek használhatják ezt a páratlan törlőkendők, de mi felnőttek is teljes nyugalommal és élvezettel kényeztethetjük magunkat a WaterWipes termékekkel.

PR cikk

Magyarországon jelenleg a normál WaterWipes BIO Babatörlőkendő érhető el 6 féle kiszerelésben, valamint a WaterWipes BIO Szappanbogyó kivonattal ellátott törlőkendő 3 féle kiszerelésben. Mindkét termék teljes nyugalommal alkalmazható allergiás vagy ekcémás bőrre is, hiszen semmilyen káros anyagot, adalékot sem tartalmaz. Csupán két összetevő található a termékekben: speciális eljárással tisztított víz és egy csepp grapefruit mag olaj eszencia. A szappanbogyós törlőkendő esetében pedig egy csepp kivonat ebből az ősi növényből, a szappanbogyóból.

Bemutatjuk a világ legtisztább baba törlőkendőjét, és az egyetlen terméket, mely tökéletes választás az újszülöttek és az érzékeny bőrrel rendelkezők számára.

A WaterWipes törlőkendők 100% -ban viszkózból készült anyag, Biológiailag lebomló, teljesen műanyag mentes, 100% zöld energia felhasználásával.

7 Fázisú tisztítás: Egyedi víztisztítási technológiánk lehetővé teszi, hogy a WaterWipes hatékonyabb legyen kevesebb összetevővel is.  Ez a technológia teszi a WaterWipes-t a világ legtisztább törlőkendőjévé.

Bőrgyógyászatilag jóváhagyott: Akkreditálta a Skin Health Szövetség. Az egyetlen törlőkendő, melyet a Skin Health Alliance jóváhagyott és amely tisztább, mint a pamut vatta és a víz. A VILÁG LEGTISZTÁBB, lebomló KENDŐI

Mitől olyan tiszta és hatékony a WaterWipes?

Egyedülálló víztisztítási technológiánk adja a törlőkendőnknek a tisztaság erejét. A WaterWipes által használt víz teszi egyedivé termékünket. Lehetővé teszi az alapos és hatékony tisztítás, minimális összetevők felhasználásával. A víz egy hétfokozatú tisztítási folyamaton megy keresztül, speciális szűrők által, amelyek eltávolítják a szennyeződéseket, lágyítják és tisztítják a vizet. Ez a technológia teszi a WaterWipes-t a világ legtisztább törlőkendőjévé, amely tökéletes választás a legérzékenyebb bőr, például az újszülöttek és a koraszülöttek bőre számára is!

A már eddig is kiváló törlőkendő, most még erősebb, így nem szakad el használat közben. A magas nedvességtartamnak és a kiváló anyagnak köszönhetően sokkal hatékonyabban tisztít és ápol, mint bármely más egyéb törlőkendő. Ezért nem szükséges akkora mennyiség belőle melynek köszönhetően az elsőre magas polci ár valójában nem is magas. Hiszen kevesebb kendő szükséges a WaterWipes termékekből és a legtisztább gondoskodást nyújtja és immáron a bolygónkat is kíméli.

A WaterWipes törlőkendők új generációja 12 héten belül lebomlik, műanyagmentes és teljes mértékben komposztálható. Azonban higiéniai okokból még mindig a legjobb a törlőkendőket kidobni a pelenka cserék alkalmával a normál kukába.

A WaterWipes Bio törlőkendők országosan közel ezer helyen elérhetők. A Rossmann, Auchan, Tesco (2021 augusztustól), Illatszeronline.hu, Pelenka.hu, Mini-Manó Babaüzlet, Careclub.hu, stb.

De természetesen a WaterWipes hivatalos oldalán is megvásárolható.

Bővebb információkért látogass el a https://waterwipes.hu/ oldalra vásárlásért pedig a https://shop.waterwipes.hu/ oldalra.

WaterWipes törlőkendők

Olvasóinknak pedig egy egyedi kedvezménnyel is szeretnénk kedveskedni, melyet két helyen is érvényesíthetnek.

Nem kell mást tenni, mint megadni a kuponkódot a vásárlás végén és kedvezményesen próbálhatják a Világ Legtisztább Biológiailag Lebomló törlőkendőit!

KUPONKÓD: GYOGYHIREK-WW-10

A Kuponkód 2021.12.31 használható fel egyszeri alkalommal, korlátlan vásárlásra. A kupon akciós termékre nem váltható be. A Kupon csak WaterWipes termékekre érvényesíthető!

Az alábbi oldalakon válható be a kedvezményes kupon:

WATERWIPES ONLINE ÁRUHÁZ: https://shop.waterwipes.hu/
ILLATSZERONLINE DROGÉRIA ÁRUHÁZ: https://illatszeronline.hu/Waterwipes_torlokendo

Segíts az információ terjesztésében. Oszd meg a cikket ismerőseiddel is!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •