Potette plus: a praktikus segítség

Polette plus a sokoldalú

PR cikk

Édesanyaként, még inkább a kreatív megoldásokra törekszünk, hiszen a gyerekek olyan spontán módon viselkednek, hogy minket is rugalmasságra, és leleményes megoldásokra késztetnek egyes szituációkban.

Éppen ezért előszeretettel keresünk, és vásárolunk olyan termékeket, amelyek segítséget nyújtanak a hétköznapokban. Korábban volt egy olyan bejegyzésem, amelyben bemutattam Nektek, hogy melyek azok a termékek, amiket előszeretettel használok. Úgy tűnik, a lista bővül, hiszen az új korszakok új helyzetmegoldásokat kívánnak, főleg egy olyan családtól, akik – mint mi is – szeretnek mozgásban lenni.

A szobatisztaság nemes korszaka érkezett el hozzánk, ami a lehető legtöbb szempontból könnyebbséget jelent. Nem beszélve arról, hogy a kilószámra vásárolt, méregdrága pelenkák árát végre valami ‘nemesebb’ dologra (mondjuk egy regeneráló arckezelésre doboz játékra) lehet költeni.

Polette plusTehát, a szobatisztaság csodás képessége, azért eléggé meg tudja izzasztani az Anya-embert (az Apukákról már ne is beszéljünk), főként akkor, amikor útközben, fél óra sorban állás közepette, az autóban, a dugóban ülve, kirándulás során (ez még sokszor a könnyebbik eset), vagy bárhol máshol elhangzik, hogy: “pisilni (ne adj’ Isten kakilni) kell”.

Ez azért szokott kétségbeejtő lenni, mert általában a kisgyerek nem tudják túl sokáig visszatartani, főként azon oknál fogva, hogy az utolsó pillanatban szíveskednek szólni. (Nyilván) sokkal, de sokkal izgalmasabb minden más, mint a természet hívó szavának engedelmeskedni, és 20 másodpercig a fenekükön ülni/ egy helyben állni (a fiú gyermekekről sem szeretnék elfeledkezni).

Mivel itt a tavasz, és hamarosan jön a nyár, ezért egyre többet és többet vagyunk kint a szabadban, sétálunk, fagyizunk, jövünk-megyünk ide oda. Ráadásul, hogyha elérkezik a nyaralás ideje, akkor a hosszú utazás, a tengerparton való sütkérezés kerül előtérbe.

Éppen ezen szempontok miatt nagyon meglepődtem, amikor meghallottam, hogy létezik ilyen, hogy utazó bili!

Nemcsak, hogy létező dolog, hanem Magyarországon is megvásárolható. A múlt héten érkezett meg hozzánk életünk első, a VIP Baby – mert minden baba különleges, jóvoltából.
Tudom, most mosolyogtok, de ez bizony tényleg nagyon életmentő segítség lehet.

A Potette plus 2 az 1-ben utazó bili, szerintem sokkal inkább három funkciós, mint kettő.

Hiszen használhatjuk otthon, “klasszikus” biliként, utazáskor WC szűkítőként, és utazó biliként egyaránt.

Nézzük meg, mit is rejt a csomagunk!

Polette plus Polette plus Polette plus utántöltő

A Potette plus 2 in 1 csomag tartalmazza a bili vázát, amely erős műanyagból készült. Könnyű tisztítani, és strapabíró. És, ami az egyik legfontosabb: lapra csukható, így könnyen magunkkal vihetjük bárhová.

Ha ennek a váznak, a szárnyait kihajtjuk, 

 

akkor ráilleszthető a rendes, felnőtt WC deszkára. Gumírozott bevonata csúszásmentességet biztosít, így a kisgyermekünk a felnőtt WC-re is kényelmesen ráülhet. Itt jegyezném meg, hogy nagyon sokszor előfordul, hogy nem az utcán, hanem egy áruházban kell elszaladni mosdóba. Ebben az esetben, sajnos higiéniáról nem nagyon beszélhetünk. Törölgeti, körbepapírozza az ember a WC deszkát, de hát mégsem az igazi. Én például nagyon nem szeretem, amikor ezeket a mosdókat kell használnunk. A Potette plus 2 in 1 erre is kiváló megoldás, hiszen tiszta felülettel érintkezik a gyermekünk bőre.

Nézzük tovább, hogyha a váz szárnyait  középre, merőlegesen hajtjuk, akkor kapjuk meg a bili klasszikus formáját. Itt két dolog történhet:
– otthoni használat során belehelyezhetünk egy szilikon “bélést”, amelyet könnyen kivehetünk, kitisztíthatunk
utazás során, pedig belehelyezhetünk a vázba egy kifejezetten erre a célra használatos zacskót, amely egy illatosított nedvességmegkötőt tartalmaz. Ez a szerkezet 1,5 deci folyadékot képes felszívni, illetve az illatosítása segít a szagok okozta élmény tompításában, míg a legközelebbi szemeteskukához el nem robogunk. Ebből a speciális zacskóból 3 darab a csomag tartalma, de lehet külön is vásárolni hozzá nagyobb kiszerelésben.

Mindezek mellé egy vízhatlan, szintén könnyen tisztítható zsákot is kapunk, amiben tökéletesen magunkkal vihetjük az utazó bilit.

Az első olvasatra talán furcsának hangzó tárgy, egyáltalán nem haszontalan, sőt mi több, megspórolhatjuk magunknak az idegeskedést, és gyermekünknek a kellemetlenséget.

 

Gondoljunk arra, hogy az sokkal, de sokkal kényelmetlenebb szituáció, hogyha a gyermekünk összeszed valamilyen fertőzést, mert kénytelenek voltunk nyilvános WC-t használni. Vagy az is rendkívül kellemetlen, hogyha bepisil vagy bekakil, és úgy kell végigjárnunk a fél várost…

 

Polette plus

Ez egy okos megoldás, amit akkor használ az ember, hogyha nincs más lehetősége.

 

De az ilyen helyzetekben, valóban hatalmas segítség.

Ha hamarabb tudom, hogy van ilyen, akkor biztosan ezt szerzem be a klasszikus, műanyag bili, és a WC szűkítő helyett, így végső soron 3 legyet ütök egy csapásra, és összességét nézve még spóroltam is volna.

Ha szívesen rendelnétek ebből a klassz termékből, akkor itt megtehetitek:
www.vipbaby.hu
Facebookon: vipbaby.hu/?ref=ts&fref=ts

Az eredeti cikk a  – Bolvária Blog-on jelent meg először.« (Korábbi cikkek)
(Következő cikk) »Close
Ezt olvastad már? Gyermekgondozás/-nevelés
tanácsok gyermekek orvosi vizsgálatához
5 tanács, hogyan érezzék a gyermekek kevésbé kellemetlennek az orvosi vizsgálatot

A felnőtt emberek többsége ideges, ha orvoshoz kell mennie. Így nem meglepő, hogy a gyermekekTovább

dinnye
Augusztus – A dinnyék szezonja

Bárki bármit is mond, azért mégiscsak a hazai az igazi! Mai világunkban az év bármelyTovább

Close