Octenisept – A sokoldalú fertőtlenítő és sebkezelő

Octenisept

Végre itt a jó idő, aminek hatására az emberek igyekeznek minél több időt tölteni a szabadban. Az erdei ösvények, a vízpartok, az üdülőhelyek mind-mind megtelnek a városból elszabadulni vágyó emberekkel. A nyári időszak a legaktívabb az emberek életében, így sajnos elkerülhetetlen, hogy a sérülések száma is megnőjön. Az octenisept® külsőleges oldat megfelelő társ lehet a nyári időszakra, hogy mindig kezelve legyenek a nem várt sérülések.

PR cikk

Miben más az octenisept®?

Az octenisept® egy jódmentes fertőtlenítő, emiatt különlegesnek mondható a piacon. Octenidin hatóanyagának köszönhetően jóval kíméletesebben látja el a feladatát, továbbá gyermekek és jódérzékenyek is nyugodt szívvel használhatják. A terméket úgy fejlesztették ki, hogy szín és illatanyag mentes legyen, így nem kell aggódni attól, hogy esetleg megfogja a használó ruháját. A fertőtlenítő oldat egy kompakt, pumpás csomagolást kapott, melyet rendkívül egyszerű használni és könnyedén elfér egy kisebb hátizsákban is.

A sokoldalú fertőtlenítő:

Az octenisept® mindamellett, hogy támogatja a sebkezelést és elősegíti a sebgyógyulást, ujjközi gombás fertőzésre és a nyálkahártyák fertőtlenítésére is megoldást nyújt. (Pl.: nemi szervek) Koraszülötteknél és újszülötteknél a köldökcsonk kezelésére is alkalmas, amennyiben szükség van rá.

Széles hatásspektrumú fertőtlenítés:

Az octenisept® hatékony megoldást nyújthat baktériumok, gombák és vírusok ellen, speciális applikátorral együtt alkalmazva hüvelyi fertőzésekre is.

Octenisept

Segíts az információ terjesztésében. Oszd meg a cikket ismerőseiddel is!