Főmenü

Bőrápolás természet ihlette kozmetikumokkal Lengyelországból – Kismamáknak és babáknak

bőrápolás Ziaja

Utolsó frissítés:

A Ziaja cég családi vállalkozásként indult, két gyógyszerész Aleksandra és Zenon Ziaja alapították Gdanskban 1989-ben.

A Ziaja házaspár növények és természet iránti szenvedélye visszatükröződik a cég elkötelezettségében, hogy kimagaslóan jó minőségű termékeket és széles áruválasztékot kínáljanak megfizethető áron minden korosztály számára.

PR cikk

Gyógyszerészeti tapasztalatait felhasználva Zenon Ziaja olyan terméket szeretett volna létrehozni, amely kombinálja egy gyógyszer gyógyító hatását és egy hatékonyan bőrbarát ápolótermék tulajdonságait.

A mára már nagy múlttal rendelkező lengyel Ziaja-márka fejlesztői folyamatos, innovatív termékfejlesztések bővítik a választékot,

így például a speciálisan a kismamák igényeire kifejlesztett mamma mia, valamint mum termékek. Ezeket a termékeket nőgyógyász szakemberek bevonásával fejlesztik, így válhatott kismama fogyasztóink számára is bevált termékekké a terhességi csík elleni krém, a kismama intim mosakodó, valamint a szülés utáni feszesítő testvaj.

Vannak olyan termékek, melyekkel akár a babák is közvetlenül érintkezhetnek, ilyen például a szoptatási időszakra kínált mellbimbó védő krém, mely 100%-os lanolin tartalmával gondoskodik arról, hogy a babák számára is tökéletes biztonsággal használható legyen. A terméket 30 szoptató kismama bevonásával szervezett szakmai terméktesztelés során is elismerést kapott.

A Ziaja baba bőrápoló termékek a testápoláshoz, fürdetéshez, valamint a pelenkázáshoz is kínál gyermek bőrgyógyászok és védőnők bevonásával fejlesztett termékeket.

A hipoallergén baba fürdető olaj, krémes mosakodó, valamint tusfürdő testre és hajra termékek még a legérzékenyebb bőrű babák esetében is használhatóak, hiszen mentesek azoktól az anyagoktól is, melyek akár minimális irritációt okozhatnak.

A bőrápoláson kívül a helyes szájápolás elsajátítása is elengedhetetlen a kicsiknek, így már 6 hónapos kortól kínálunk fluoridmentes fogkrémeket az első fogacskák tisztításához.

A kismama és baba bőrápoló termékeken kívül széles választékban érhető el a teljes kínálatunk a Ziaja Neked üzletünkben (Campona Bevásárlóközpont),

ahol tanácsadó kolléganőink segítenek a bőrtípusnak, vagy az adott bőrproblémára megfelelő terméket megtalálni. Számos terméket a helyszínen is ki lehet próbálni, vagy ingyenes termékmintákat tudunk biztosítani.

Amennyiben online felületen vásárolna, vagy tájékozódna, akkor ajánljuk a Ziajashop webshopot.

A cikk a hirdetés után folytatódik.

bőrápolás kismamák babáknak

A Ziaja termékek elérhetőek a drogérialáncok, valamint a nagyobb bioboltok kínálatában is.

Üzletünk megtalálható a Camponában, a földszinten az Info pult mellett
1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.

Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10.00-20.00
Vasárnap: 10.00-19.00
www.ziajashop.hu