BÉBIZSEPI az Orrszívó-porszívó új modellje

Bebizsepi-ajanlo


Az Arianna Bébizsepi a mára fogalommá vált Orrszívó-porszívónk új modellje.

Korábban hatékony szívóeszközök csak a kórházakban, illetve szakrendelőkben álltak rendelkezésre.
Ez az eszköz viszont otthoni körülmények között teszi lehetővé az anyukáknak a megfelelő váladékszívást.

PR cikk

A készüléket a porszívóhoz kell csatlakoztatni, amely ezután nem a porszívó erejével szív. A készülék a szíváserősséget önmaga szabályozza. A beszabályozott és lecsökkentett értéket mindaddig tartja, amíg a váladék ürül.

A készülék átlátszó, ezért az anyuka a váladék mennyiségének és sűrűségének változásából követni tudja a gyógyulás folyamatát.

Az Arianna Bébizsepi nemzetközi intézetek (TÜV) által bevizsgált, szak-orvosok által ajánlott termék. Nélkülözhetetlen kiegészítője az orvosi kezelésnek.


A gyereknátha

A gyereknátha fő problémája, hogy a kicsik orra tele van váladékkal. Sokszor csak sírással jutnak elég levegőhöz. Ezért sem aludni, sem enni nem tudnak megfelelően.
A felgyülemlett váladék kijönni nem tud, ezért visszacsorogva tovább fertőz. Ez az oka annak, hogy a banális náthából sok elhúzódó és szövődménnyel járó megbetegedés alakul ki.

Felsőlégúti megbetegedésként a nátha fül- és arcüreggyulladást, alsólégúti megbetegedésként hörgő- és tüdőgyulladást okozhat.


A lenyelt váladék hasfájást, hányást, hasmenést eredményezhet.

Ezért gyerekkorban a náthánál legfontosabb, hogy a gyermek (csecsemő) orrából a pangó orrváladékot rendszeresen eltávolítsuk. Természetesen orrszíváskor nem csak az orr látható részéből kell a váladékot kiszívni, hanem a belső járatokból is. Ehhez egy megfelelő erősségű, és folyamatos szívást produkáló eszközre van szükség. Ilyen az Arianna Bébizsepi. Klinikailag bizonyított, hogy ez a készülék hatékonyan és kíméletesen távolítja el a váladékot. Használata nem okoz fájdalmat, sőt a gyermek azonnal megkönnyebbül és kap levegőt, tud enni és aludni is. Ennek az eszköznek köszönhetően a kisgyermek náthája nem válik súlyos megbetegedések forrásává.

Bébizsepi orrszívó és egy bébi
https://www.bebizsepi.hu/


A legfontosabb válaszok az Arianna Bébizsepi orrszívó kapcsán:

1. Károsíthatja-e az orrszívás az orrnyálkahártyát?


Természetesen nem károsítja a készülék semmilyen formában az orrnyálkahártyát. Amikor az első készülékünk az Orrszívó-porszívó több mint 20 éve forgalomba került, akkor nem csak az orvostechnikai intézet vizsgálta be, de tesztelték a Bécsi Gyerek Klinikán és a Németországi TÜV SÜD intézetben is.


2. A szíváserősséget tényleg a készülék állítja be?

A maximális szíváserősséget minden esetben a készülék kontrollálja. Tehát bármilyen erősségű a porszívó, a maximális szívóerőt a készülék minden esetben beszabályozza. Ez a szívóerő, az egészségügyben használt váladékszívó-gépek szívás erejének körülbelül a felét éri el. Tehát az anyuka semmi esetre sem tud „rosszul” szívni.

Amennyiben a porszívó szabályozható, akkor egy kisebb teljesítményre való visszaállás (de min. 1000-1200 Wattra) azt eredményezi, hogy a porszívó az alacsonyabb fokozaton halkabb üzemmódú. Ezzel a technikával az Orrszívó-porszívónak nem a porszívó maximális teljesítményéből kell visszaszabályozni. Ezért az orrszívás csendesebbé válik. Ha a porszívó nem szabályozható, úgy is csökkenthető a porszívó teljesítménye, ha kinyitják a porszívócső szárán a „csúszkát”. Ezzel a technikával a porszívó teljesítménye 10-15%-al csökkenthető.

Tehát a lényeget megismételve, bármilyen teljesítményű porszívóval használható a készülék anélkül is, hogy a porszívó szíváserősségéhez hozzányúlnánk.

Halkabb, esetenként praktikusabb ha a nagy teljesítményű porszívót kisebb fokozaton üzemeltetik. Arra azért ügyelni kell, hogy a minimális szívóerőt 1000-1200 Watt alá ne vegyék, mert ez alatt a készülék nem éri el az optimális szívóerőt.

Segíts az információ terjesztésében. Oszd meg a cikket ismerőseiddel is!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •