Főmenü

BactoEx® Játék & Kellék – Fertőtlenítő gyermekjátékokhoz

BactoEx® játék & kellék fertőtlenítő

Minden szülőnek nagy problémát jelent a kisgyerekek egészségének megóvása, ami igen nehéz feladat, hiszen a gyerekek mindent a szájukba vesznek.

Hirdetés

Ha a játékok a földre kerülnek, a legkülönbözőbb mikrobák telepedhetnek meg rajtuk, melyek azután a gyermek szájába kerülve komoly fertőzéseket is okozhatnak, főleg járványos (influenza) időszakban, ahol egymást fertőzik a gyerekek a játék cserével.
A BactoEx® Játék & Kellék fertőtlenítő oldat alkalmazása nagymértékben növeli a műanyag, fa vagy textilből készült játékok használatának biztonságát.

A játékokat fújja le az oldattal, és egy perc hatóidő után öblítés, törölgetés és szárítgatás nélkül már a gyermek kezébe adható. Mivel teljesen természetes anyagból készül nem jelent problémát, ha a gyerek a játékról esetlegesen lenyalja. Nem kell aggódni a fertőzésektől, megbetegedésektől. Alkalmazása nemcsak lakásban és óvodákban elengedhetetlen, de különösen ajánlott a játszótéren, kertben és játszó közösségekben használt játékok esetén.

A BactoEx® Játék & Kellék felületfertőtlenítő oldat alkalmas felületek napi, vagy időnkénti fertőtlenítésére, ahol a bakteriális, gombás, penészes szennyezettség problémát okozhat.

Nem tartalmaz sem klórt, sem alkoholt, sem egyéb mérgező és rákkeltő anyagot! Nincs káros mellékhatása!

A 25ml-es kis spraynek minden baba táskában ott a helye! Kiváló és megbízható utazáskor, vagy a nap bármely szakaszában, amikor nincs lehetőség a gyermekjáték vagy kellékek lemosására. Ha leesik a cumi, csak be kell fújni és lemosás és letörlés nélkül a babának újra oda adható! Kicsi, praktikus és utántölthető műanyag flakonban!

BactoEx Játék & kellék fertőtlenítő