Nyeremények 2017 Gyógyhírek

NEVEZÉSnyeremeny

SZAVAZÁS

GALÉRIA

FOTÓPÁLYÁZAT SZABÁLYZAT

 

 

Fotópályázat gyermekek egészségéről, betegségéről képekbenFotópályázat 2017

-címmel fotópályázatot hirdettünk, amelyre a pályaműveket 2017. április 9-ig lehet beküldeni.

A Galériába a képek a nevezési lap postai megérkezését követően kerülnek feltöltésre, amelyekre  2017. április 30-ig lehet szavazni.

A legtöbb szavazatot kapó képek közül a  zsűri választja ki a nyertes képeket.

 

NYEREMÉNYEK

 

szerencse-four-leaf-clover-152047_640

FŐNYEREMÉNY  

 

a játék végén témakörönként (EGÉSZSÉG ÉS BETEGSÉG külön-külön) a 100-100 legtöbb szavazatot kapott kép közül kisorsolunk 5-5 képet, melyekből a zsűri választja ki az 1-1 db fődíj nyertes képet.

 

 

 sobri2

A fődíj a  Sobri Jóska Élménypark jóvoltából   1-1 család – családonként (max. 5 fő részére) egy éjszakára szállás faházban és
Sobri karszalag

 

 

Sobri Jóska Élménypark- Kislőd

Kalandozzon az ország egyik legsokrétűbb élményparkjában, ahol közel 50 különböző játékelemmel várjuk az aktív kikapcsolódás híveit. Kipróbálhatják drótkötélpályáinkat, akár 80 km/h-s sebességgel repülhetnek a megazipline pályánkon, száguldozhatnak bob
pályánkon, és igazi betyáros kalandokban vehetnek részt már a legkisebbek is.

www.bakonyikalandpark.hu»

 

 

  

EGÉSZSÉG témakörön belül az alábbi nyeremények kerülnek kiosztásra a zsűri döntése alapján, a döntésnél az egyik szempont, hogy mennyire tetszett a közönségnek a kép, az-az mennyi szavazatot kapott a pályamű.

A nyeremények elosztása az amatőr és a profi fotós kategóriák között a beküldött fotók aránya szerint dől el.

 

A Katica Tanya Élményközpont jóvoltából  8 db – 4 személyes teljes körű családi belépő

KT_egesz legifoto11 Katica Tanya Élményközpont több tucat Katica logo final (1)1kül- és beltéri játékot, állatsimogatót, mintegy 250 háziállatot és több, hazánkban egyedülálló attrakciót foglal magába.

Ezek közül a legkedveltebbek:

Közép-Európa legnagyobb fűthető, száraz beltéri csúszdaparkja szabadeséses és családi csúszdákkal, az ugyanitt található játszóbirodalom elkülönült totyogó, gyermek, valamint felnőtt játszórészleggel, Európa egyik legnagyobb, 500 m2-es falabirintusa, a Dél-Dunántúl leghosszabb drótkötél lecsúszója, valamint a pedálos gokart pályák, nagyméretű ugráló-dombok, valamint a 300 m2 vizi játszótér, az óriás kültéri csúszdák, a Matyi vonat és a Telibe-Találda.

Élményközpontunk meglátogatása számos olyan élménnyel tehet gazdagabbá, amelyet együttesen máshol nehéz lenne megszerezni, megtapasztalni. Több generációnak élményekben gazdag, aktív kikapcsolódást nyújtunk kortól függetlenül mintegy 12 hektáros területen. Az élményközpontban mindenki játszva tanul!

www.katicatanya.hu »

 


 

A Móra könyvkiadó jóvoltából  7 db 8000 Ft értékű Móra ajándékutalványMora_emblemak_HU_111130

KuponA Móra Könyvkiadó 65 éve a minőségi gyermek- és ifjúsági irodalom legnagyobb hazai szereplője.

Ki ne ismerné Vukot, Kukorit és Kotkodát, Mézgáékat,
Mikkamakkát, a Ha én felnőtt volnék könyvet, a Kisvakondot, Kis herceget, Micimackót, Vackort vagy Bárány Boldizsárt. Ez mind-mind Móra. Könyveinket újszülött kortól a fiatal felnőttekig olvassák gyerekek és szüleik hazánkban, külföldön, magyar és idegen nyelven.

Családbarát kiadóként fontosnak tartjuk a családok szolgálatában álló szervezetek és egyének megsegítését is, ezért támogatjuk a Heim Pál Gyermekkórház kezdeményezését.
Nyereményüket honlapunkon válthatják be, ahol minden könyvünkhöz 25% kedvezménnyel jutnak hozzá.

www.mora.hu »

 


 

Kerekerdő Élménypark jóvoltából 8 db 4 fő részére szóló családi belépő ÚJ LOGÓ

SzórólAP

“…Élménypark korhatárok nélkül”

A Kerekerdő Élménypark egy stílusos, gyerekszemnek ellenállhatatlan; gyerek és felnőtt ízlést pallérozó megjelenési formájú; a gyerekek fizikai fejlesztését, gondolkodásra ösztönzését, a tudásának és kreativitásának fejlesztését megvalósító; a családot összekovácsoló; a családoknak egész napos programot kínáló létesítmény, amely 2015. augusztus 8-án nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt.

Az Élménypark elsődleges célja, hogy olyan újszerű, innovatív élményelemek sorát kínálja a gyermekeknek, amelyeken végigmenve fejlődik logikai, fizikai, kombinációs képességük, csapatszellemük, emberségük, tudásuk, felelősség érzetük, eredményorientáltságuk, valamint nagyvonalúságuk.

Az Élménypark küldetése az, hogy a lehető legtöbb család szerezzen életre szóló, kedves emlékeket arról a gyorsan múló időszakról, amikor a gyerek még kicsi vagy fiatal, és a család együtt játszik egy kellemes, egészséges, biztonságos környezetben.

www.kerekerdoelmenypark.hu »

 

 


 
 

 Az AVida Toys  jóvoltából 8 db kézműves plüssjáték (4-4 db az Egészség és Betegség témakörben)

Avida logó

Avida jószágok
 
Vida Andrea plüssjátékai kicsik és nagyok kedvencei itthon és külföldön egyaránt.
 
Mindenféle egzotikus állat megtalálható köztük, lusta lajhárok éppúgy, mint színes madarak, vicces rovarok, vagy barátságos háziállatok.
 
Egyedi megrendelés alapján névre szóló plüssállatok, tacskókutyák, cicák illetve rókák is készülnek. Ezek játékként, gyerekszobába való dekorációként, de akár autó hátsó ablakába, bólogató kutya
helyett is nagyszerűek.
 
Minden egyes jószág minőségi alapanyagokból, nagy-nagy szeretettel és odafigyeléssel, sok kézimunkával készül azért, hogy örömet és szeretetet vigyen gazdájának.
 
 
 

 

 

KÜLÖNDÍJAK – az EGÉSZSÉG témakörön belül

– szoptatással  és  anyatej más babának adásával kapcsolatos fotók (1 db Adamo hinta és 1 db Szoptatós poncsó)

– csecsemőt ábrázoló fotók ( 3 db Kiscsillag) beküldői között kerül kiosztásra a zsűri döntése alapján:

 

Az Adamo-Hammock Kft jóvoltából 1 db Adamo hinta kiegészítőkkel

szoptatással  és  anyatej más babának adásával kapcsolatos fotók beküldői között kerül kiosztásra a zsűri döntése alapján

uj-adami-logo

 

2 (11)Az ADAMO hinta egy speciális bölcsőhinta melyet már újszülött kortól lehet használni.

Az ADAMO-ban ringatott babák hamar megnyugszanak, ellazulnak és elalszanak. Segít a pocakfájós és fogzós időszak átvészelésében a babáknak és a szülőknek egyaránt, miközben játszva fejleszthetjük kisbabánkat. Fejleszti az egyensúly érzéket, a kéz és szemkoordinációt valamint a finom motoros mozgásokat.
A hintát 0-3 éves korig használhatják a kisbabák.

Egy ponton való rögzítésének és a rugóval való kiegészítésnek köszönhetően később használható rugós hintaként is, ezzel folyamatosan lekötve a növekvő babák igényeit…

www.adamo.hu »

 


 

A Monello baby&more jóvoltából 1 db Szoptatós-hordozós Poncsó

a szoptatással  és  anyatej más babának adásával kapcsolatos fotók

és MONDELLO-LOGO-NEW-LOGO 3 db Kiscsillag

 a csecsemőt ábrázoló fotók beküldői között kerül kiosztásra a zsűri döntése alapján

monello

 

A Monello baby&more© baba – mama termékek olyan praktikus, hiánypótló, minőségi designer textil megoldások, melyeket anyukák közreműködésével, az anyukák igényei szerint terveztünk meg.

Termékeinket az igény szüli, hosszas tervezési, fejlesztési és tesztelési folyamaton esnek át, hogy mire a kezetekbe kerülnek, már tökéletesek legyenek. A kézzel történő gyártás a minőséget garantálja.

Fotózz, küldd be és nyerd meg a legnépszerűbb termékeinket, köztük a hihetetlenül puha
Monello baby&more Babamelegítő Kiscsillagot©, ami a gyors és egyszerű öltöztetést teszi lehetővé, vagy a 6 az 1-ben funkciós Szoptatós-hordozós Poncsót©.

Tudtátok, hogy a szeretettel főzött ételek finomabbak és jobban esnek? Mi valahogy így vagyunk a termékeinkkel.

www.monello.hu
  Megköszönjük, ha lájkolsz minket a Facebookon, itt: www.facebook.com/Monellobabyandmore
  A webshopon a termékeinket pedig itt tudod megnézni: http://www.monello.hu/shop

 
 
 
 
 


 

BETEGSÉGtémakörön belül az alábbi nyeremények kerülnek kiosztásra a zsűri döntése alapján, a döntésnél az egyik szempont, hogy mennyire tetszett a közönségnek a kép, az-az mennyi szavazatot kapott a pályamű.

A nyeremények elosztása az amatőr és a profi fotós kategóriák között a beküldött fotók aránya szerint dől el.

A Csodák palotája jóvoltából 8  db családi belépőjegyet (2 felnőtt + 3 gyermek) részérecsopalogo_feheren1

kép (1)1A Csopa Campona Magyarország első interaktív tudományos játéktere, mely több mint 20 éve fogadja a hozzá érkező és játszva tanulni vágyó látogatóit minden korosztályból.
A Csopa Campona egész napos programot kínál, hiszen több, mint 100- fizikai jelenséget bemutató játék és eszköz, az Öveges professzorról elnevezett előadóteremben napi 4 izgalmas előadás és kísérletbemutató, látványos 4D Élményvetítések, időszaki kiállítások és változatos programok várják a látogatókat. A Csopa Campona nem csupán remek hétvégi programot és kikapcsolódást nyújt, hanem hajmeresztően jó, egyedi születésnapi gyerekzsúrok és feledhetetlen randevúk helyszíne is!

Az óbudai Csopa Playbarban, a megszokott színvonalon, ám vadonatúj attrakciókkal, három önálló kiállítással (Newton Kiállítás, Illúzió Kiállítás, Születés Kiállítás) jól felszerelt Richter Gedeon Laborral, Szabadulószobákkal, Előadó- és Rendezvényteremmel valamint Magyarországon egyedülálló Körmozival, 9D mozival várjuk a tanulni és szórakozni vágyókat!
A Csopa Playbar olyan fiatalos és trendi élményközpont, ahol az igényes szórakozásra és időtöltésre nyitott fiatalok, játékos felnőttek változatos programokat találnak maguknak.
Játssz, szórakozz, randizz és tölts el néhány felhőtlen órát a Csodák Palotájában Budatétényben vagy Óbudán!

www.csopa.hu »


A CEWE Magyarország jóvoltából  8 db egyenként 10.000 Ft értékű CEWE utalvány    CeweBestInPrint_feher_hatterrel              
 

cewe_fotokonyv_350x250

CEWE FOTÓKÖNYV–a legszemélyesebb ajándék és a legszebb emlékek könyvbe öltött formája!

Állítsa össze Ön élményeinek tárházát saját fotóiból, kényelmesen otthonról, egy ingyenes szoftver segítségével!

Válasszon a számtalan méret, papír- és borító típus közül, majd válogassa ki legjobb fotóit, és máris indulhat a
CEWE FOTÓKÖNYV összeállítása. Emlékeinek lapjait képfeliratokkal, szabadon választott hátterekkel és kiegészítő design elemekkel teheti még személyesebbé.

Miután elkészült az összeállítással, válassza ki, hogy pár munkanap múlva elkészülő termékét házhozszállítással, vagy a több száz átvevőpont egyikén kívánja-e átvenni. Az Online megrendelés után nincs más dolga, mint várni az elkészülést igazoló e-mailt, majd gyönyörködni emlékeinek papírt öltött tárházában!

www.cewe.hu »


 

A TarzanTMtarzan_logo_TM(1) Park jóvoltából  7 db 5 fő részére szóló családi belépőjegyet

Tarzan parkA TarzanTM Park remek lehetőséget biztosít a gyerekek számára, hogy kiszakadjanak a hétköznapok megszokott világából, és különleges játékélményekkel gazdagodjanak. Barátságos környezetben, a gyermekekhez illő és koruknak megfelelő játékokkal kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a számukra igazi szórakozást nyújtó eszközök egyikét.

A gyerekek önfeledten játszhatnak 13 játékszigeten, amely segítségével játszva fejlődhetnek. Az egyes szigeteken a legmodernebb és legjobb fejlesztő hatással bíró szabadtéri mozgáseszközök lelhetőek fel, melyek a gyermekek életkorához maximálisan alkalmazkodnak.

Látogasson el az Ország Legnagyobb Szabadtéri Családi Játszóparkjába!

Cím: 1046 Budapest, Tábor utca 26-28.
További információ:

www.tarzanpark.hu »

 

  

A SZAVAZÓK NYEREMÉNYE:  a szavazók között kerül kisorsolásra a

 

Seholsziget Élménypark jóvoltából

1 db egy éjszakás elhelyezés a Postakocsi VendégházSeszi logo egyik családi szobájában 
2 felnőtt és 2 (vagy 3) gyermek részére

 

és

 

+ 10 db Seholsziget Élményparkba szóló családi belépőjegy (2 felnőtt /apa, anya/, 2 gyermek) részére

seholsziget_gyogyhirek_2016„egy patak, mellette erdővel borított domboldal, a kettő között a mi kis parkunk…”
2004-ben nyitottuk meg a Seholsziget Élményparkot és ettől az évtől nyaranta több turnusban táboroztatunk gyermekeket. Legfontosabb küldetésünk lett, hogy a gyermekek parkunkban, táborainkban boldogok legyenek és felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak!
Programlehetőségeinket, szolgáltatási kínálatunkat folyamatosan fejlesztjük és bővítjük, melyek minden korosztály számára tartalmas kikapcsolódást biztosítanak, akár a több napos itt tartózkodás alatt is. Parkunk többféle komfortú szállás lehetőséget kínál vendégei számára.
Látogatóink vidám utazást tehetnek a Tincsi Lokomotívval, íjászkodhatnak, lovagolhatnak és lovaskocsikázhatnak, élvezhetik a korosztályos játszótereink egyedi játékait, kézműveskedhetnek, megismerkedhetnek a park állataival …
Gasztronómiai kínálatunkat főként hagyományőrző népi ételekből alakítottuk ki.
Szeretettel várunk minden természetbarát, élményekre vágyó családot parkunkba!”

www.seszi.hu »

 

 


Close
Read previous post:
egészséges száj
Hatékony preventív fogászati módszerek integrálása az orthodonciába

Az egészséges száj fogalma sokkal többet jelent, mint egyszerűen a fogászati profilaxisok gyakorlati alkalmazásának összessége. Magába foglalja az...

szavazás
Szavazás

NYEREMÉNYEK NEVEZÉS GALÉRIA FOTÓPÁLYÁZAT SZABÁLYZAT     A szavazóknak nem kell mást tennie, mint: 6. regisztrálni az oldalra, 7....

Close