Koragyermekkori Evés-alvászavar Ambulancia kezdte meg működését

Evés-alvászavar ambulancia a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai részlegében

A Madarász utcai telephelyen újonnan kialakított Koragyermekkori Evés-alvászavar Ambulancia kezdte meg működését.

Az ambulancia megújult szemlélettel nyújt segítséget a csecsemők/kisgyermekek evés-alvás problémájában. A munkamódszer alapvetően belgyógyászati és pszichológiai jellegű komplex szakellátás, mely során a szervi okok kutatása kiegészül a lelki tényezők figyelembevételével.
Az ambulancia működési formája lehetőséget ad a csapatmunka megvalósítására, melyben  gyermekorvos, szülő-csecsemő konzulens, pszichológus, gyermekpszichiáter, csecsemő-gyermek szakápoló, dietetikus, egészségügyi operátor és egyéb szakemberek dolgoznak.
Az orvosi szakellátás mellett a pszichológiai hátterű problémák oldására konzultációt illetve pszichoterápiát javasolhatunk. Ennek érdekében fontosnak tartjuk a koragyermekkori lelki egészséggel – Infant Mental Health – foglalkozó szakemberekkel való kapcsolatfelvételt is.

A vizsgálatra három év alatti gyermeket várunk. A vizsgálathoz házi gyermekorvosi vagy egyéb gyermek szakorvosi beutaló szükséges.

Evés-alvászavar ambulancia a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai részlegében


Előjegyzés:

 

Hétköznap 10.00-12.00 között a  061 459 9100/1409 vagy 1237 melléken

 

 

Február 6. után 

Evés-alvászavar ambulancia a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai részlegébenH-K-Sz-P: 061 459 9100/1409 vagy 1237 mellék

Csütörtök: 06 1 450 3700/3702 mellék

 


Close
Read more:
pszichológiaia konzílium
Pszichológiai konzílium- együttműködés a betegek gyógyulásának szolgálatában

Klinikai Pszichológiai Szakambulanciánk az ambuláns betegellátás mellett rendkívül nagy számban lát el a kórház másTovább

ásítás
A kedves emberek kapják el az ásítást?

Ásítás Ismert, hogy az embereknek 40-60%-a szintén ásít, ha egy ásító embert lát, sőt mégTovább

Close